Historia Jonë

Hygeia Dent është shërbimi i parë privat dentar në Shqipëri brenda një qendre spitalore, i cili ofron në një vend të vetëm gjithë gamën e shërbimeve dentare.

Historia Jonë

Hygeia Dent është shërbimi i parë privat dentar në Shqipëri brenda një qendre spitalore, i cili ofron në një vend të vetëm gjithë gamën e shërbimeve dentare.

KLINIKA HYGEIA DENT

Kjo klinikë brenda spitalit Hygeia ndihmon në shëndetin oral të çdo pacienti. Hygeia Dent synon të promovojë shëndetin oral si dhe të ofrojë shërbime dentare të ndërthurura dhe trajtime të sëmundjeve orale në sajë të një shërbimi të specializuar dhe me cilësi të lartë. Pajisjet laboratorike ndodhen brenda klinikës dhe kjo mbyll ciklin e çdo proçesi në klinikën Hygeia, ku pacientit i mjafton të paraqitet dhe të marrë një shërbim 360 gradë. Klinika Hygeia Dent në Tiranë, ofron gjithë gamën stomatologjike në një vend të vetëm.

Ne kemi laboratorin tonë, i cili thjeshton komunikimin mes pacientit, laborantit dentar dhe mjekut. Ne jemi gjithmonë të përditësuar dhe për këtë arsye i ofrojmë klientëve tanë cilësinë më të lartë. Përdorim pajisje dhe materiale të njohura botërisht dhe teknologjia jonë e përparuar i ofron mjekëve tanë një plan terapie më të sigurt dhe më të plotë, ndërkohë që pacientëve u garantohet një nivel i lartë cilësie dhe sigurie. Stafi ynë ecën gjithmonë me hapin e ekspertëve të fushës dentare, në nivel europian dhe botëror.

EKIPI NË HYGEIA DENT

Stafi ynë në Hygeia Dent është ndër më të mirët në fushën e tyre të ekspertizës, me më shumë se 20 vjet përvojë. Për të arritur këtë, ne përmirësohemi rregullisht duke marrë pjesë në konferenca, grupe pune dhe seminare të niveleve ndërkombëtare. Ne kuptojmë se vizita te dentisti s’është gjithmonë një përvojë e pëlqyeshme, por besojmë se përqasja miqësore mund të reduktojë stresin e vizitës.

Dr. Roland Zhuka

Implantologji / Stomatologji kozmetike

Dr. Eliona Prifti

Ortodonci

Dr. Kleant Leka

Endodonti / Stomatologji kozmetike

NE OFROJMË NJË GAMË TË GJERË SHËRBIMESH DENTARE

Për të bërë këtë, ne përdorim pajisjet më të mira të mundshme dhe proçedurat më të reja; si implantet dhe punimet dixhitale dentare duke ofruar kështu një shërbim 360 gradësh brenda në klinikë.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar!

PRENOTO VIZITËN PËR BUZËQESHJEN TËNDE!

+355 423 90000

+355 69 44 44 016

hygeiadent@gmail.com

Autostrada Tirane – Durres, KM 01, Hygeia Hospital, Tirana, Albania

×