Ne i japim dritë buzëqeshjes suaj!

 

MIRË SE ERDHËT NË HYGEIA DENT

Hygeia Dent është shërbimi i parë privat dentar në Shqipëri brenda një qendre spitalore, i cili ofron në një vend të vetëm gjithë gamën e shërbimeve dentare. Stafi ynë ecën gjithmonë me hapin e teknologjisë më të fundit, në nivel europian dhe botëror. Përvoja e tyre e kombinuar me pajisje dhe materiale të njohura botërisht iu garanton pacientëve tanë cilësi dhe siguri të nivelit të lartë.

PËRSE TË NA ZGJIDHNI NE?

N

Çmime të përballueshme

N

Shërbim dentar i cilësisë së lartë

N

Mjekë me përvojë

N

Ndodhemi brenda një spitali

N

Teknologji e përparuar

N

Shërbim dentar 360 gradë

Dëshmi

Dëshiroj t’i shpreh vlerësimin tim gjithë stafit të Hygeia Dent. Ata ofrojnë shërbim jashtëzakonisht profesional dhe synojnë gjithmonë të ndihmojnë dhe kënaqin pacientët. Gjithashtu, dentisti është tepër profesional, miqësor, i sinqertë dhe i gjendur. Ju faleminderit shumë për trajtimin tuaj shembullor, për ndihmën dhe këshillat.

Ina L.

Do të doja t’ju falenderoja të gjithë ju që punoni në Hygeia Dent, sepse që kur hyra në klinikë, të gjithë më trajtuan në mënyrën më të mirë të mundshme! Mjekët dhe asistentët shpjeguan gjatë gjithë kohës atë që po bënin duke më vënë në dijeni, ndaj koha kaloi shkëlqyeshëm atje! Edhe njëherë faleminderit! 

Mariglen B.

Kam pasur shumë frikë nga dentistët. Hygeia Dent më bëri të ndihem shumë e sigurt. Mjekët janë shumë të kujdesshëm dhe të sjellshëm. Jam e lumtur që gjeta një klinikë dentare, e cila i jep përparësi pacientit dhe ua largon frikën me butësi e mirësjellje. Cilësia më e mirë me çmimet më të mira.

Anxhela M.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar!

PRENOTO VIZITËN PËR BUZËQESHJEN TËNDE!

+355 423 90000

+355 69 44 44 016

hygeiadent@gmail.com

Autostrada Tirane – Durres, KM 01, Hygeia Hospital, Tirana, Albania

×