KURORAT E DHËMBËVE

KURORAT E DHËMBËVE

Kurora është një mbulesë që vendoset mbi dhëmb. Kurora i rikthen dhëmbit formën dhe funksionin e tij normal. Një kurorë mund të përmirësojë paraqitjen e jasthme të dhëmbit dhe e bën atë më të fortë. Mund të ketë shumë arsye përse keni nevojë për një kurorë, si për...
FASETAT

FASETAT

Fasetat ose Veneers janë shtresa porcelani të cilat vendosen sipër dhëmbit natyral me natyralitetin e dhëmbit original duke korigjuar maksimalisht paraqitjen estetike të dhëmbëve tuaj. Aplikimi i fasetave indikohet në rastet kur pacienti i ka të pranishëm dhëmbët e...
IMPLANTET DENTARE

IMPLANTET DENTARE

Kirurgjia e implanteve dentare është një proçedurë që zëvendëson rrënjët e dhëmbit dhe dhëmbët e dëmtuar apo që mungojnë, me dhëmbë artificialë që kryejnë të njëjtin funksion si dhëmbët e vërtetë. Në varësi të gjendjes së nofullës dhe të llojit të implantit, kryhen...
×